ΣΧΕΤΙΚΑ

Με πολύχρονη επιχειρηματική δραστηριότητα και μεγάλη αγάπη στο χώρο της μόδας, δημιουργήσαμε το Moda Queen, το κορυφαίο ηλεκτρονικό κατάστημα μόδας – Online Boutique για γυναίκες που απαιτούν το ποιοτικό, προσιτό και καλόγουστο ρούχο, αξεσουάρ, τσάντα, συνοδευόμενα από άριστη εξυπηρέτηση.

Επιλέγουμε τα καλύτερα προϊόντα από διεθνείς προμηθευτές με κριτήριο

  • το design σύμφωνα με τις τάσεις της διεθνούς μόδας
  • την ποιότητα
  • το προσιτό επίπεδο τιμών

και έτσι εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας δεκάδες επώνυμα προϊόντα που μπορούμε να τα διαθέσουμε με ταχύτητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Συνεργαζόμαστε με Αγγλικές εταιρείες που μας βοηθούν να προσφέρουμε σε εσάς τα καλύτερα διεθνή προϊόντα, σε τιμές που είναι εξαιρετικά προσιτές.

Ανανεώνουμε τα προϊόντα μας κάθε εβδομάδα. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε μόνο trendy προϊόντα, πάντα σε καταπληκτική ποιότητα και τιμές.

Παρακολουθούμε συνεχώς τις εξελίξεις στο χώρο της μόδας και παρουσιάζουμε προϊόντα που ξεχωρίζουν.

Προσφέρουμε υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και γρήγορους χρόνους παράδοσης, συνεργαζόμενοι με τις καλύτερες εταιρείες courier, ώστε τα προϊόντα μας να φθάνουν αξιόπιστα στους πελάτες μας.

Περιηγηθείτε στα διαφορετικά προϊόντα του καταστήματός μας, γράψτε μας τα σχόλιά σας, επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας για κάθε ερώτημά σας, κάντε τις παραγγελίες σας online, αλλά και τηλεφωνικά.

Απολαύστε μία μοναδική εμπειρία online αγορών και ξεχωρίστε με τα προϊόντα που προσφέρει το Moda Queen!

Οι συνεργάτες μου και εγώ είμαστε στη διάθεσή σας για ό,τι χρειαστείτε!

 

Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας

Η Ομάδα

του Moda Queen