Ποιά θα είναι τα βήματα της βιομηχανίας μόδας για το 2015;

dress photo for category

Νέες κολεξιόν θα εμφανιστούνε το 2015 και όλοι μας κάνουμε ό,τι καλύτερο δυνατό για να προετοιμαστούμε για μία χρονιά καινοτομίας, μία χρονιά που θα είναι πιο ενδιαφέρουσα από το 2014. Ο κόσμος της μόδας εξελίσσεται διαρκώς. Αλλάζει και αυτό που είναι hot σήμερα, θα είναι πολύ πιθανά παρωχημένο αύριο, θα είναι μία ξεπερασμένη τάση. Εκείνοι που παρακολουθούν τη μόδα, παρατηρούν ότι όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές εισάγουν νέες κολεξιόν για να ανταποκριθούν στην αύξηση της ζήτησης.

Η επιρροή των Social Media
Στο παρελθόν, οι άνθρωποι δεν ήταν ιδιαίτερα ενήμεροι για τις τάσεις και η μόδα δεν ήταν τόσο σημαντική όσο είναι σήμερα, Σήμερα, τα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook, κάνουν πολύ εύκολο το να βλέπουν οι άνθρωποι εικόνες από show, καθώς και βίντεο, κάτι το οποίο αλλάζει τα πάντα. Παράλληλα υπάρχει μεγάλη αύξηση της ζήτησης και οι νέοι σχεδιαστές ψάχνουν συνεχώς νέα looks και να τα προωθήσουν περισσότερο στα κοινωνικά δίκτυα.
Τα κοινωνικά δίκτυα γίνονται επίσης ένα σημαντικό μέσο για τους μικρούς και μεσαίους σχεδιαστές μόδας. Το 2015 θα δούμε όλο και περισσότερη ιντερνετική κίνηση γύρω από κοινωνικά δίκτυα που αγκαλιάζουν τη μόδα. Θα δούμε νέους σχεδιαστές μόδας να συνεχίσουν να προσπαθούν να χρησιμοποοιήσουν τα κοινωνικά δίκτυα και το ιντερνετ για να προωθήσουν τις δημιουργίες τους. Το να γίνει κάποιος σχεδιαστής μόδας έχει γίνει κάτι εύκολο, αλλά δε θα δούμε πολλούς να κερδίζουν μεγάλη προσοχή, παρότι εκατοντάδες θα προσπαθούν βρούν μία θέση στο χώρο της μόδας.

Γρηγορότερη διαθεσιμότητα
Οι μεγάλες φίρμες μικραίνουν ολοένα το χρόνο μεταξύ της παρουσίασης μίας κολεξιόν και της προώθησής της στην αγορά. Αυτό συμβαίνει για δύο λόγους. Για αυτούς που ξεκινούν για πρώτη φορά, οι νέες κολεξιόν παρουσιάζονται πιο συχνά. Επιπλέον, η εξέλιξη του ιντερνετ κάνει πιο εύκολο για τους ανθρώπους να βλέπουν και να ζητούν τις κολεξιόν πιο γρήγορα.

by Miranda Agiostratitis

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>